Bizi takip edin

EKOKENT Araştırma ve Uygulama Merkezi

Creative Women in Labor Market

İzmir Valiliği koordinatörlüğünde yürütülen proje, düşük vasıflı ve kısıtlı imkanlara sahip kadınların istihdam edilebilirliklerini ve girişimciliklerini yaratıcı ekonomi stratejileri ve misyonları yoluyla geliştirerek kapasitelerini artırmak ve onları iş piyasasına girerken destekleyerek artırmayı amaçlamaktadır. AB Erasmus + Yetişkin Eğitimi Yaratıcılık için Ortaklıklar (KA227) kapsamında fon almaya hak kazanmış olan projede, YENİDEN Tanımla (Portekiz), İzmir Ekonomi Üniversitesi (Türkiye), Kingston JFK Wadokai (Birleşik Krallık), Ege İş Kadınları Derneği (Türkiye), Harghita Topluluklar Arası Kalkınma Derneği (Romanya) partner olarak yer almaktadır. Ekokent, proje kapsamında kadınlara verilecek eğitimlerin tasarlanması ve yürütülmesi sürecinde rol almaktadır.

SOSYAL MEDYA

İzmir Ekonomi Üniversitesi
izto logo
İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı
kuruluşudur.
ieu logo

Sakarya Caddesi No:156
35330 Balçova - İzmir / TÜRKİYE

kampus izmir

Bizi Takip edin

İEU © Tüm hakları saklıdır.